Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Nu avslöjar hon – han är Bianca Ingrossos nya pojkvän

Bianca Ingrosso har under en tid hintat att hon träffar en kille och att hon nyligen har gått in i ett nytt förhållande. I dagens avsnitt av podcasten ”Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B”, berättar hon äntligen om vem den hemliga killen är. 

 Foto: Instagram/@biancaingrosso

Det var i januari som Bianca Ingrosso berättade att förhållandet med pojkvännen Phillipe Cohen var över och följarna fick se en hjärtekrossad Bianca.

– Vi båda gjorde slut men det var han som gjorde valet, säger Bianca i podcasten ”Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B.

Men Bianca tog singellivet i akt att hitta sig själv och menar att tiden utanför förhållandet bara gjorde henne gott.

– Jag hann börja älska mitt liv, jag hann börja älska mig själv och jag hittade en livsglädje som jag inte har haft på väldigt väldigt länge. Innan jag då gick in i ett förhållande igen, säger Bianca Ingrosso i podcasten innan hon avslöjar vem den nya pojkvännen är.

– Jag sitter och har en körlektion och får ett långt sms av… Phillipe.

Bianca berättar att paret setts ute vid flera tillfällen men valt att inte hälsa på varandra. Något som Phillipe känt blivit för jobbigt och fick honom att ta kontakt igen. Några dagar efter smset sågs paret och sedan dess har Bianca och Phillipe varit tillsammans.

– Jag har aldrig sett honom så nervös. Det var verkligen på bara knän, jag älskar dig och har aldrig varit så här kär. Jag har aldrig varit så målinriktad för någonting i hela mitt liv och det enda jag vill göra i mitt liv är liksom att visa dig hur mycket jag älskar dig och få dig att känna dig som världens stoltaste flickvän över att jag är din pojkvän, säger hon.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!