Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Nu får Isabella Löwengrip en egen realityserie – “Being Bella”

Nu kommer vi inte bara kunna följa Isabella Löwengrip på hennes blogg och på sociala medier, utan även på tv. Isabellas liv ska nu bli en realityserie vid namn “Being Bella”.

isabella-lowengrip-being-bellaFoto: Eero Hannukainen / IBL Bildbyrå
Sedan bloggstarten har Isabella Löwengrip varit en av Sveriges största bloggare. Hennes läsare har fått följa med henne på hennes resa som entreprenör och mamma. Nu får då entreprenören sin egen realityserie, där tittarna kommer att få följa med henne på jobbmöten och även lugna hemmakvällar.

– Det blir en mix av ”Keeping up with the Kardashians” och ”The Office”, säger Isabella till Aftonbladet.

Det är Hannah och Amandas produktionsbolag “Perfect Day” som ska producera programmet som kommer visa upp Isabella Löwengrips spännande liv med både fredagsmys hemma och hektiska arbetsdagar. Ett kamera-team har redan börjat följa med Isabella och serien kommer ha premiär i höst.

“Det känns otroligt roligt, jag har verkligen velat bjuda in er närmare mig men det är svårt. Instastory är hittills det som är mest privat.”, skriver Isabella i sin blogg.

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!