Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Nu finns det en skola där du lär dig bli en riktig sjöjungfru

Det här kan vara en av de bästa sakerna vi hört på länge. Det finns en skola där du lär dig att simma som en riktig sjöjungfru! Hur häftigt låter inte det?

sjojungru-mermaig-acadamy-simma-sjojungfrusimning-puff

Det är Mermaid Swimming Academy i Filippinerna som erbjuder i kurser i att vara en sjöjungfru. Du får lära dig att simma, dyka och använda dina fenor precis som Ariel. Lektionerna är mellan 90 minuter och fyra timmar långa,  och de skriver på sin hemsida att sjöjungfru-simning är både ett konstnärligt uttryck och ett roligt sätt att hålla sig i form.

På  Mermaid Swimming Academy kan du gå en introduktionskurs där du lär du får ta på dig fenorna och lära dig några rörelser. Det finns också en kurs som heter “Scuba mermaid”, då får du dyka på djupt vatten och verkligen få känna på hur det är att vara sjöjungfru.

Är sjöjungfru-simning ingenting för dig så kan du köpa en 30-minuter lång fotosession där du blir fotad i din sjöjungfru-fena. Den perfekta semesterbilden till Insta.

 

mermaid-sjojungfru

 

Foto: IBL/@PhilippineMermaidSwimmingAcademy/Giphy

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!