Nöje

Nu finns det ett företag som erbjuder gratisresor för att skapa sociala medier-proffs!

Det amerikanska kreditkort- och betalningsvarumärket Visa erbjuder nu en gratisresa till Spanien eller Thailand – allt för att utvecklas inom sociala medier och bli en reseinfluencer. Vi håller tummarna för att företag i Sverige (snarast!) hakar på den briljanta idén!

Foto: Unsplash/ @alexblock & @dux

Nu erbjuder Visa en gratis resa till Spanien eller Thailand för att hjälpa en person att få snurr på sin karriär. Samtidigt som du får hjälp att utveckla dina sociala kanaler får du tips och råd om hur du bäst fotar och lyckas bra med dina texter – allt för att kunna bli en sociala medier-expert! Arden Cho och bröderna Alex och Marko Ayling, benämnda som @VagaBrothers har designat resorna. Vinner du resan till Thailand får du besöka Bangkok, Phi Phi Islands och unna dig spadagar och meditationslektioner. Trippen till Spanien passar bättre för den mer aktiva. Där får du nämligen låta ditt äventyrsjag komma fram genom cykelturer och grottbesök!

För att vara med och tävla och kamma hem vinsten ska du göra en kort video där du förklarar varför du har en passion för att resa. Tyvärr krävs det att du är amerikansk medborgare för att delta, men vi hoppas såklart på att företag i Sverige snappar upp idén!

Källa: Cosmopolitan

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!