Nöje

Nu finns ett café för mopsar – vi vill dit med en gång!

Tänk dig att besöka ett café med bara massa gulliga mopsar – nu kan du göra det! Pugs and Pals hetercaféet i London där bara mopsar och mopsblandningar är välkomna.

mopsarFoto: Pugs and Pals 

Aida Martinez och pojkvännen Bartosz Kolodziejczyk är initiativtagarna till Pugs and Pals-caféet som ligger på Brick Lane i Londond. Tillsammans har paret en liten mops, Mia, som inspirerat till idéen. Hundar som är välkomna till fiket är mopsar och mopsblandningar, och avd som började som en pop-up är idag ett permanent café med olika events och happenings för mopsar och deras ägare.

På fiket kan du bland annat köpa puggilicious cupcakes, varma pugguccinos, och svalkande pugtails – all mat och dryck är inspirerande från den söta hundrasen. Ägarna till caféet lovar att donera en del av de intjänade pengarna till hundhem runt om kring London.

“Vi vill att caféet ska bli en plats att gå till för både hundälskare- och ägare eftersom det inte finns något hundcafé i London som uppfyller det syfte vi har”, säger initativtagare Aida till brittiska Metro. 

Vad säger ni, blev ni sugna på en London-weekend?

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!