Nöje

Nu finns ett rosévinhus i Gamla stan – som vi bara måste besöka!

Ett rosévinhus i Gamla stan? Ja, tack! Nu slår portarna upp för Cuvée Madame House som är perfekt för försommarens event och festligheter!

cuveemadameFoto: Redgert Comms

Nu kan vi välkomna Stockholms första pop up- vinhus beläget i Gamla stan! Det är rosévarumärket Cuveé Madame som tillsammans med kommunikationsbyrån Redgert Comms slår upp portarna för huset – och vi gissar att det kommer locka många besökare! Cuvée Madame House kommer att ha flera olika användningsområden, bland annat kommer vinhuset fungera som konferensanläggning, festlokal, poddstudio och co-working space. För att få tillträde till evenemangen och lokalen kan både privatpersoner och företag ansöka om medlemskap. Anna Andrée Jeppe, VD på Contemporary Wines, menar att tanken med Cuvée Madame House är att det ska vara en skådeplats för massor av kul, allt från AW:s till poddinspelningar.

– Vi har redan en hel del aktiviteter inplanerade, men det finns fortfarande plats! Det är fritt fram att maila in och berätta varför just ett rosa townhouse i Gamla Stan är den perfekta platsen för ditt event.

Cuveé Madame House har öppet under försommaren 2018 – kolla in bilderna nedan! Vill du ansöka om en plats i det rosa huset? Hör av dig till [email protected]

Rosé Cuvée House

Rosé Cuvée House

Foto: Redgert Comms

Nästa bild
Rosé Cuvée House

Rosé Cuvée House

Foto: Redgert Comms

Nästa bild
Rosé Cuvée House

Rosé Cuvée House

Foto: Redgert Comms

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!