Nöje

Nu försvarar Carolina Gynning rumpbilden på Instagram

Carolina Gynnings följare kunde för ett tag sedan se hur hon valt att kasta kläderna innan ett dopp. Nu berättar hon om kritiken hon fått för nakenbilden. “Många är sura”, säger hon i podden “Gynning & Berg – Hittar sig själva.”

Foto: Instagram @carolinagynning

När Carolina Gynning skulle ta ett dopp med pojkvännen Viktor Philipson i slutet av augusti passade han på att ta en bild på flickvännens baksida. När hon på kvällen låg och scrollade igenom bildflödet valde hon att publicera en av bilderna. Men i podden hon har med Carina Berg berättar Carolina Gynning att reaktionerna inte lät vänta på sig. “Oj, oj, oj, jag vågar inte gå in och läsa det här”, säger hon i podden.

“Genistjärt”

Carolina berättar i podden att flera av hennes följare blivit sura över nakenbilden men poddkollegan Carina Berg beskriver Carolinas bakdel som en “Genistjärt.” Carolina själv säger om kommentarerna att “De är sura för att jag har barn och visar min röv. Då blir jag så jävla ledsen för då tänker jag ‘vad är det för värld deras barn växer upp i där man inte kan se en röv?'”

Foto: Instagram @carolinagynning

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!