Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Nu kan du få betalt för att resa världen runt – och dricka drinkar

Det här jobbet låter för många (inklusive oss) för bra för att vara sant! Nu kan du nämligen få betalt för att resa världen runt och prova färgglada paraplydrinkar. Arbetsgivaren Absolut vill hitta nästa “Sensory Expert” som de kallar rollen och är på jakt efter en person med bra lukt och framförallt smaksinne, samt ett brinnande intresse – för vodka! 

drinkar

Tidigare sensoriska mästaren, Per Hermansson, går nämligen i pension efter fyra decennier med titeln.

“Detta är ett av de mest komplexa jobb i branschen, du behöver nämligen både vara innovatör, kemist, lärare, skapare, och ambassadör.” säger Hermansson själv i ett uttalande. “Personen behöver inte bara ha den tekniska kompetensen som krävs för jobbet, men en passion för kreativitet för att hålla Absolut i framkant är viktigt.”

Jobbet består av en hel del resande men också en del arbetstid i Åhus där Absolut startade. Så här skriver Absolut i jobb-annonsen. 

“Du är en smakkännare och trendspanare. Din förståelse för arom, smak och struktur i drinkar kommer att vara till stor användning. Utöver det är du en berättare och stjärna. Du kommer att representera, främja och utbilda kring Absolut från ett sensorisk perspektiv, samt medverka i media. du kommer även hjälpa till att bygga kommunikationen runt produkter inför nylanseringar.”

Spana in jobb-annonsen och sök drömjobbet redan idag!

Källa: Linkedin
Foto: Unsplasch 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!