Nöje

Nu kan du få chansen att bo i Carries lägenhet från Sex and the City

Var du en av de som drömde om att bo i Carrie Bradshaws mysiga New York-lägenhet när Sex and the City slog igenom? Nu kan din dröm äntligen gå i upplevelse.

Foto: Instagram @airbnb

Vem suktade inte efter att bo som Carrie Bradshaw när det begav sig? Carries lägenhet var avväpnande hemtrevlig och samtidigt chic nog för en glammig krönikör i New York.

Många av de mest minnesvärda scenerna från serien utspelade sig här: den gången Carrie blev dumpad av Burger på en post it, gången då Aidans hund tuggade i sig en av Carries designer-skor som visade sig vara värd 380 dollar, och givetvis otaliga scener där hon sitter och skriver “I couldn’t help but wonder… ” i en av sina krönikor.

För att fira att seriens efterföljare “And just like that” snart kommer ut så kommer Sarah Jessica Parker att vara värd för en AirBnB-version av den ikoniska lägenheten. Lägenheten i fråga är en exakt kopia av Carries New York-lägenhet, komplett med en walk in closet (såklart!).

Om du blir en av de lyckliga som får gästa lägenheten så kommer du att bjudas på Cosmopolitans, få botanisera i Carries fantastiska garderob – som innehåller den berömda tyllkjolen som hon har på sig i vinjetten – och avnjuta en drömmig brunch i Chelsea.

Haken? Du måste tyvärr bo i USA för att kunna boka lägenheten. Men om du råkar vara hemmahörande där så är det 12-13 November som du ska avsätta för en vistelse i lägenheten, om du har turen att få en bokning.

Nedan hittar du bilder från Carries lägenhet i New York!

Källa: Metro

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!