Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Nu kan du få ditt favoritmeal levererat till dörren – McDonalds börjar med hemkörning!

Nu kan du äta ditt favoritmeal i soffan – utan att behöva oroa dig för att maten kallnar på vägen hem. I dag lanseras nämligen McDelivery – McDonalds egna hemkörningstjänst!

hamburgare_mcdonalds_mcdeliveryFoto: Getty & Unsplash /@tomsdg 

McDelivery kallas den nya tjänsten som tar din beställning från McDonalds hela vägen hem till dig! Storbritannien och Frankrike har redan tjuvstartat med konceptet, men nu lanseras McDelivery även i Sverige. Från om med i dag, den 3 maj, kan stockholmarna beställa snabbmaten med hjälp av Uber Eats som är McDonalds samarbetspartner i den nya satsningen. Tjänsten som kallas McDelivery kommer till en början finnas på Kungsgatan 3, Vasagatan, S:t Eriksgatan, Globen, Solnavägen och Folkkungagatan, men beställningarna planeras att kunna tas från allt fler restauranger.

Från och med den 17 maj kan du även beställa McDonalds med McDelivery här: Hötorget, Regeringsgatan, Hornsgatan, Slussen, Sergelgatan, Karlaplan, Liljeholmen och Götgatan.

Källa: Elle

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!