Nöje

Nu kan du fira tolvslaget två gånger – här är den maxade nyårsresan!

Fira tolvslaget två gånger? Ja, nu finns en nyårsresa som verkligen erbjuder extra ALLT!

Foto: Unsplash/ @wistomsin & Pexels 

Vill du maxa nyårskänslan och gå all in på dagen som verkligen andas fest? Då måste du kolla in denna paketresa som erbjuder något utöver det vanliga. Det är företaget PrivateFly, ett privatjet-företag, som ordnar resan som gör att du kan skåla in 2019 två gånger. Hur då, kanske du tänker? Resan startar i Sydney där du festar fram till klockan 02.00. Därefter väntas en 13,5 timmars lång flygning innan du är framme i Los Angeles för att äta ännu en nyårsmiddag. Tidsskillnaden mellan länderna är nämligen hela 19 timmar!

Är du en partypingla och vill festa dygnet runt bör du välja det medföljande paketet “The Festive Flight”. Då förvandlas planet till en miniklubb i luften! Föredrar du istället en lugnare flygresa? Då är “Wellness-kitet” något för dig! På planet väntas då en designerpyjamas, härliga hudvårdsprodukter och goda detoxjuicer.

Det stora nackdelen? Priset är skyhögt! Vill du boka planet och åka med på denna tur kostar det dig ungefär 350 000 dollar (om inte du och vännerna splittar på kostnaden såklart!) Här hittar du resan.

Källa: Café & SvD Perfect Guide

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!