Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Nu kan du gå på Power Girl Awards – galan som hyllar starka kvinnor

Aldrig har så många kvinnor stått upp, backat och varit där för varandra. Nu arrangeras en välgörenhetsgala på Berns för att hylla alla Power Girls där ute.

powergala Foto: Youtube/ ginatricot

På den Internationella Kvinnodagen den 8 mars kommer Power Girl Awards hållas på Berns i Stockholm. Organisationen UN Woman, som arbetar för jämställdhet och kvinnors rättigheter, anordnar tillsammans med Gina Tricot galan för att lyfta starka kvinnor.

Intäkterna går rakt av till Sveriges arbete för UN Woman och leds av två stora kvinnoprofiler, programledaren och journalisten Parisa Amiri samt Ellen Bergström som vi ofta kan se i tv-rutan. I ett instagram-inlägg beskriver Ellen hennes tankar inför programledaruppdraget.

– Hjälp! Men, jag har bestämt mig för att övervinna min scenskräck! Power Gala passar perfekt då.

Ingen mindre än Molly Sandén kommer att stå på scenen och priser som “Årets Power Girl”, “Årets Power Look” och “Årets Superwoman” kommer att delas ut för att hylla förebilder och starka kvinnor. Och för att inte glömma kommer discotemat få alla kvinnor att glittra! Anna Appelqvist, Brand Manager på Gina Tricot, är stolt över samarbetet med UN Woman Sverige.

– Power Girl Awards är en chans för oss att hylla alla coola tjejer där ute, att få rulla ut röda mattan och ge något tillbaka till dessa fantastiska tjejer som vi inspireras av varje dag, säger hon i ett pressmeddelande.

Välgörenhetsgalan erbjuder nu 300 biljetter som går att köpa för 200 kronor styck på Gina Tricot. Här ser du videon inför Power Girl Awards!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!