Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Nu kan du knipa huvudrollen i Hannah och Amandas nya dramaserie

Hannah Widell och Amanda Schulman fortsätter att vidga sitt varumärke och tar nu steget till att producera en dramaserie. Det bästa av allt? Du kan knipa en av de tre huvudrollerna som de nu är på jakt efter i en öppen casting i Stockholm. 

perfectday815

Tillsammans med Nelly kommer Perfect Day Media att producera 48 avsnitt där vi får följa 25-åriga Nelly och hennes tjejkompisars liv med allt vad det innebär. Systrarna vill skapa ett svenskt “Girls eller Sex And The City.

“Om Sex And The City hade producerats idag, så hade det troligen gjorts med en kommersiell aktör som avsändare av innehållet. Nelly är en av de starkaste spelarna i Norden inom mode online för unga, utåtriktade tjejer och en perfekt samarbetspartner för det här konceptet.” säger Hannah Widell, VD på Perfect Day Media.

Perfect Day skriver i ett pressmeddelande. ”Syftet med serien är att skapa trovärdigt content med en hög dos inspiration som Nellys målgrupp vill konsumera med en tydlig kommersiell avsändare. Tillsammans med en storyline som tar oss med i karaktärernas värld ger man även liv till modet och plaggen på ett nytt sätt samtidigt som man gör det mer tillgängligt.”

Nu till det roligaste. Du kan knipa en av de tre huvudrollerna genom att gå på Hannah och Amandas öppna casting på Scandic Anglais alldeles intill Stureplan kl 09.00 den 1 april.

Vi på Metro Mode ser verkligen fram emot systrarnas tv-serie och önskar alla som vågar sig på den öppna castingen stort lycka till!

Foto: Scanpix 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!