Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Nu kan du köpa en toalett gjord av 24 äkta Louis vuitton-väskor och den är skitdyr

Du har nog aldrig tänkt tanken att lyxa till ditt toabesök på det här sättet, men nu finns en toalettstol beståendes av 24 olika Louis vuitton-väskor. Vill du att den ska bli din kommer du bli ruinerad på köpet…

louis-vuitton-toalett-stolFoto: Instagram/@illmagore

Toalettstolen tog tre månader att göra och det är 25-åriga konstnären Illma Gore som står bakom konstverket. För att göra den här toalettsitsen har det använts 24 Louis vuitton-väskor till ett värde av cirka 125 000 kronor. Men den är värd mer än så, vill du att den ska bli din får du punga ut 100 000 amerikanska dollar, vilket motsvarar cirka 837 000 kronor.

Vill du provsitta toaletten måste du ta dig ända till återförsäljaren Tradesys showroom i Santa Monica, Kalifornien. Hittills har den inte blivit använd men eftersom den är på allas läppar just nu, kommer det säkert inte dröja länge innan någon köper lyxtoaletten och tar med sig den hem.

??‍♂️??‍♂️??‍♂️

Ett inlägg delat av Illma Gore (@illmagore)

Foto: Instagram/@illmagore

– Jag undrade hur äkta @louisvuitton-väskor till ett värde av 15k skulle se ut som en fullt funktionell toalett, så jag gjorde den här, skriver Illma Gore på sin Instagram.

Vill du ta dig en närmare titt på toaletten eller rent av köpa den, kan du göra det här.

Källa: Aftonbladet

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!