Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Nu kan du köpa ett hus värt 12 miljoner för 180 kronor – helt sjukt men sant!

Det här låter ju helt sjukt, eller hur? Men det är faktiskt sant. En kvinna säljer sitt hus som är värt 1,7 miljoner dollar för 25 kanadensiska dollar. Men för att få köpa huset måste du skriva en uppsats…

vinn-ett-hus-Foto: Write a Letter, Win A House

Om du är beredd på att flytta till Alberta i Kanada så kan du just nu köpa ett jättestort hus för 25 dollar (ungefär 180 kronor). För det priset kan nog vem som helst tänka sig att flytta, i alla fall vi.

Det är en kvinna i Millarville i Alberta som har bestämt sig för att sälja sitt hus på 464 kvadratmeter som är värt 1,7 miljoner dollar för ynka 25 dollar. Men det är inte bara att lämna fram pengarna så är huset ditt. Wagner har nämligen ordnat en tävling som hon kallar ”skriv ett brev, vinn ett hus”.

Du ska skriva en uppsats på max 350 ord där du ska svara på en enda fråga ”Varför skulle ditt liv förändras av att flytta till detta sjönära drömhus?”. Anmälningsavgiften är 25 dollar. 500 finalister kommer att utses via vilka som har fått flest röster på sociala medier, sen kommer en jury att utse vinnaren i tävlingen. Vinnaren får du flytta in i det stora huset som ligger vid en sjö.

För att Alla Wagner ska kunna släppa huset måste hon få in minst 68 000 tävlande som betalar 25 dollar, vilket motsvarar det huset är värt. På hennes Facebooksida kan man se att det redan har kommit in mängder med tävlande och där kan du också läsa mer om själva tävlingen. Den kommer att hålla på mellan femte januari till femte april.

Källa: fempositive.com/Huffpost.ca

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!