Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Instagrams nya funktion: Nu kan du zooma i bilder och videoklipp

instagram_zoom_980
I början av augusti släppte Instagram sin nya funktion Stories, som är den populära appens motsvarighet till Snapchat. Nu är det dags för ännu en efterlängtad uppdatering som gör att det blir enklare att se detaljer i bilder och videos.
 
Ända sen Instagram såg dagens ljus har vi väntat på funktionen som gör det möjligt att zooma in på bilderna och videoklippen som dyker upp i flödet. Nu är den dagen äntligen här! Det enda du behöver göra är att sätta fingrarna på den del av bilden där du vill zooma in och dra isär för att göra bilden större. Zoom-funktionen lanserades för iOS i går den 31 augusti, medan Android-användare måste vänta i några veckor till. Under knappen “Foton” syns numera även din profilbild i större format, och den kan du (och alla som följer dig) också zooma in på.
 
Nu behöver du alltså inte längre ligga sömnlös, grubblande över om ditt ex faktiskt gett vidare klockan du gav honom till sin nya flickvän eller om det verkligen är Daniel från IT-avdelningen som syns där i bakgrunden på din gamla gymnasiekompis fest. Perfekt för Instagram-stalking med andra ord (och det älskar vi ju)!
 
Foto: REX
 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!