Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Nu lanserar Facebook egna emojis och vi älskar dem

Metro-Mode-emoji-facebook-gilla-ogilla-
Brukar du gilla dina vänners inlägg på Facebook? I så fall kommer din värld snart att förändras! Facebook håller nämligen på att bygga ut gilla-funktionen, de har nämligen tagit fram emojis som visar olika reaktioner.

Under en längre tid har Facebook testat reaktionsemojis som ett alternativ till gilla-knappen. Beroende på hur du känner inför det du ser kan du välja att ”gilla” inlägget med emojisarna kärlek, haha, wow, ledsen och arg. I flera år har användarna önskat sig en ogilla-knapp och nu besvaras alltså önskningarna med ännu fler valmöjligheter.

Sex stycken reaktionsemojis har beta-testats i Spanien, Portugal, Chile, Irland och på Filippinerna. I Sverige kommer vi endast att få fem emojis, reaktionen yay gick tydligen inte hem i testländerna och spolas nu när de ska lanseras.

För att använda en emoji håller du in gilla-knappen och sen kan du välja din reaktion. Vi får dock vänta några veckor till men snart kan vi ge lite extra kärlek på Facebook.
Foto: Facebook

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!