Nöje

Nu reagerar fansen på remaken av “Ensam Hemma” – som kommer visas på nya streamingtjänsten Disney+

Disney fortsätter att släppa nyheter om vilka filmer de kommer skapa remakes på, något som fansen tidigare har jublat över. Nu har de gått ut med nyheten om att de kommer släppa en ny “Ensam hemma” via Disney+. Något som fansen är allt annat än glada för. 

Foto: TT

Disney har gått ut med att de kommer att lansera en ny streamingtjänst, Disney+, där vi kommer få se mer än bara de nyskapade filmerna av animerade klassiker. Det kommer vara billigare än Netflix och kosta 70 kronor i månaden. I Västeuropa planeras Disney+ att lanseras under våren 2020. I och med den nya lanseringen har Disney valt att avsluta sitt kontrakt med Netflix vilket innebär att alla Disney-filmer där kommer att försvinna. Samt filmer som Star Wars, Spiderman, Upp, Avengers, Toy Story och Bilar. En av de första remakes som kommer visas på Disney+ är Ensam Hemma, som företagets VD Bob nu har gått ut med.

Det är nästan 30 år sedan den första Ensam hemma-filmen släpptes och vem älskade inte den? När lilla Macaulay Culkin satte upp fällor för att fånga skurkar satt många familjer bänkade i soffan. När Disney gick ut med att det är just den filmen som blir deras nästa remake så väcktes starka reaktioner på Twitter bland fansen. Förutom Ensam Hemma planerar även Disney+ att ta fram nya berättelser från High School Musical och Monsters Inc.
Här är några av de senaste reaktionerna på Twitter om remaken av Ensam Hemma:

Källa: Twitter, Dagens Analys

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!