Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Nu ryktas det att Scarlett Johansson träffat en ny kärlek

Nu ryktas det att Scarlett Johansson träffat en ny “kärlek”. Anledningen bakom ryktena ska ha varit en (enligt vittnen på plats) minst sagt mysig middag på East Pole-restaurangen i New York i lördags. Dejten var då ingen mindre än Colin Jost, känd från bland annat ”Saturday night live”. 

“De sågs hålla handen och se allmänt mysiga ut,” berättar människor på plats på Upper East Side för People.

Huruvida det här rör sig om två vänner på middag eller en potentiell kärleksrelation vet vi inte men Jost avböjde att kommentera relationen när People hörde av sig. “Jag tänker inte så mycket på det. Jag försöker bara leva mitt liv så mycket som möjligt. Det är trevligt att ha lite tid och bara slappna av.”

Scarlett har två skilsmässor i bagaget. Ena från skådespelaren Ryan Reynolds som hon bildade ett par med 2008. De separerade två år efter och skildes slutligen 2011.

2012 inledde Scarlett ett förhållande med franska journalisten Romain Dauriac (på bilden ovan). De gifte sig i hemlighet 2014 och separerade sedan förra året, 2016. Scarlett och Romain har en dotter tillsammans som heter Rose Dorothy.

Foto: REX Features 
Källa: People.com 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!