Nöje

Nu svarar Barack Obama på om han vill se Michelle som president

President Barack Obama har också nåtts av idén om att hans fru och first lady Michelle Obama skulle bli en utomordentlig presidentkandidat inför valet 2020. Hans svar är så fint och respektfullt…!

michelle obama

När Michelle under ett framträdande i Vita Huset fick frågan om hon vill kandidera, skrattade hon hjärtligt åt idén. Hennes make Barack Obama fick samma fråga i en intervju för Rolling Stone, där han säger att:

 

– Michelle kommer aldrig att kandidera till presidentposten. Hon är så talangfull som en person kan vara. Man ser vilken fantastisk genomslagskraft hon har hos det amerikanska folket. Men jag brukar skoja om att hon är för förståndig för att vilja vara politiker.”

 

Och vi får det än en gång bevisat att 1) Michelle är en superkvinna och 2) presidentparet är #relationshipgoals.

barack_michelle_815

I samma intervju säger den avgående presidenten att han och first ladyn kommer fortsätta att vara aktiva genom att jobba med människor på gräsrotsnivå – för det är då man kan skapa en förändring, menar Obama.

 

För presidenten innebär det att skriva en bok och att starta ett center som kommer att fokusera på att träna och förstärka den “nya generationen av ledarskap”. Vi har dock ännu inte lagt ner förhoppningen om att han kommer kunna klämma in lite first gentleman-förberedelser i sitt schema. Go #Michelle2020!

 

Källa: Harper’s Bazaar

Foto: REX

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!