Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Ny bild på Jake Gyllenhaal får Taylor Swifts fans att se rött

En bild på Jake Gyllenhaal har skapat stor uppståndelse bland Taylor Swifts fans. Men vad är det egentligen som har hänt?

Foto: Instagram @wmag

Det var när Taylor Swift förra året släppte sin nyinspelning av albumet Red (Taylor’s version), vilket innehåller hennes hit All Too Well, som artistens infekterade förflutna med skådespelaren Jake Gyllenhaal åter blev ett hett diskuterat ämne på sociala medier.

Den som kan sin popkultur vet att All Too Well med största sannolikhet handlar om Gyllenhaal, som Swift dejtade under en relativt kort period under tidigt 2010-tal. Låten målar upp en ganska osmickrande bild av skådespelaren och nu tror vissa av Swifts fans att han har kommenterat uppståndelsen – med hjälp av bilder.

“De spelar ett farligt spel”

I bilderna, som tagits för tidningen W Magazine, är färgen röd nämligen framträdande. Speciellt den bild där Gyllenhaal poserar i en röd skjorta har fått Swifts fans att reagera. I denna bär skådespelaren nämligen ett par solglasögon med röda, hjärtformade bågar – förvillande lika de Taylor hade på sig i musikvideon till låten “22”.

Sist, men inte minst, skrev W Magazine “Red (Jake’s Version)” under bilden när den först publicerades på Instagram. Denna text har nu tagits bort, men skadan är redan skedd:

“Jakes version! Jag dör!” skrev ett fan i kommentarerna. “Röd skjorta, solglasögonen från musikvideon för 22!!”

Andra menar att tidningen “spelar ett farligt spel” och att “den som skrev den texten förtjänar en löneförhöjning”.

Källa: Popculture

Foto: Instagram @wmag

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!