Nöje

Bilden från inspelningarna av Big Little Lies får oss att bli SÅ peppade på säsong 2

Ända sedan vi hade sett det sista avsnittet av Big Little Lies så ville vi bara se mer. Inspelningarna av säsong 2 är i full gång och vi har redan fått se några få sneak peaks. Nu i veckan fick vi se ytterligare en bild och den är bara så bra. För hur ofta får du se Reese Witherspoon kasta en glass på Maryl Streep?

big-little-lies-sasong-2Foto: IBL

I veckan spreds den helt klart bästa bilden från inspelningarna av BLL, nämligen en bild där Reese Witherspoon är i fullgång med att kasta iväg en glass mot Maryl Streep. Eller ja, det är Madeleine som kastar en glass på Celestes svärmor Mary Louise Wright. Men det gör saken verkligen inte sämre, vi blir så sugna på att få se den nya säsongen. Av bilden att döma så kommer säsongen verkligen inte att sakna drama.

En Twitteranvändare la upp bilden och den tog verkligen Twitter med storm. Tweeten spreds även till Reese själv som gav ett klockrent svar!

Det finns inget premiärdatum för säsong 2 utan endast planer på att den kommer ha premiär någon gång under 2019. Vi är bara så taggade!!!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!