Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Ny film om brittiska prinsparet – “Meghan” skulle kunna vara hertiginnans okända syster

Får du inte nog av det brittiska kungahuset och framförallt inte av prins Harry och Meghan Markle? Då ska du spana in trailern till den nya filmen om prinsparet. 

film-meghan-markle-prins-harryFoto: Lifetime

Inför Meghan och Harrys bröllop gjordes det en film om hur de träffades och nu kommer uppföljaren “Harry & Meghan: Becoming Royal”. Den kommer att, precis som det låter, handla om Meghan Markles resa till att komma in i det brittiska kungahuset.

Inför premiären släpptes en kort förhandsvisning på filmen. I klippet får vi se när Meghan pratar i telefon med sin pappa, de pratar om att han inte kommer på bröllopet. Av klippet att döma så kommer filmen bjuda på en hel del dramatik. Men det är även någonting helt annat som vi slås av, nämligen att hon som spelar Meghan (Tiffany Smith) är nästan en kopia av hertiginnan av Sussex. Eller vad säger ni? Det måste ju vara Meghans okända syster?

Hela filmen går dock för tillfället bara att se via TV-kanalen Lifetime i USA, men vi får hoppas den även kommer gå att se här i Sverige.

Källa: Cosmopolitan 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!