Nöje

Ny sajt kan avslöja om din partner är otrogen på Tinder

otrogen-tinder-avsloja-
Funderar du på om din partner använder Tinder? Nu finns det en hemsida som kan ta reda på det åt dig.

Vi skrev förra veckan att det är hela 42 (!) procent av alla användare på Tinder som inte är singlar. Det är alltså en hel del personer som är nyfikna på vad appen har att erbjuda. Är du nyfiken på eller orolig för att din partner är en av de 42 procenten? Du kan såklart skapa ett eget konto eller låna en väns och svajpa tills du eventuellt stöter på din partner. Det kräver en hel del tid och risken är att din partner upptäcker att du har Tinder. Nu finns det en hemsida som gör ditt stalkande lite lättare. Där kan du nämligen få reda på om personen i fråga har Tinder.

Hemsidan heter “Swipebuster” och lanserades förra veckan och för 4,9 dollar får du göra tre sökningar på sajten. Du skriver in personens namn, ålder och kön. Sen anger du även var personen troligtvis använder Tinder. Inom några sekunder har du ett resultat, då får du upp profilbilder, när hen senast använde appen och vad den söker efter.

Skaparen av hemsidan berättade för Vanityfair att han hoppas att “Swipebuster” gör att folk får upp ögonen för att all information de skriver på Internet är publikt för alla.

– Inte nog med att personer delar med sig för mycket av varandra på nätet, så gör inte företagen tillräckligt för att få oss att förstå det.

han hoppas också att Tinder upptäcker att mycket information är offentligt och väljer att göra den privat.

Foto: REX

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!