Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Ny studie: Irriterar du dig på din partner? Här är egenskapen som anses vara värst!

Kärleken är inte alltid en dans på rosor. Enligt en ny undersökning har man kommit fram till egenskapen som gör våra partners extra irriterande – och det är inte svaret vi trodde!

hygienFoto: Edward Cisneros / Unsplash

Det är marknadsundersökningsföretaget YouGov som står bakom studien där brittiska kvinnor och män har fått svara på vilka egenskaper som man hos sin partner uppfattar vara mest irriterande. Deltagarna fick svara på 30 olika alternativ som slutligen gav studien en klar vinnare – det mest irriterande var en bristande hygien. 71 procent av de tillfrågade svarade nämligen att de skulle känna sig obekväma om sin partner brydde sig väldigt lite om sin renlighet i förhållande till dem.

Är pinsam tystnad något som du gärna undviker? Då håller du även med de 53 procent som tycker att det skulle kännas obekvämt om din partnern inte var lika social som du själv är. Lika stor procentandel kände också att de skulle vara jobbigt att vara med någon som är mycket mindre intelligent, men bara 20 procent skulle tycka att det var besvärligt att ha en partner som var mycket smartare.

Här kan du ta del av hela undersökningen för att se vad vi irriterar oss på mest hos en partner!

Källa: Elle & YouGov

Egenskaper som du mest irriterar dig på hos en partner.

Källa: YouGov

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!