Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Studie visar: Svenskar startar julen tidigare än andra

Har du satt igång julmyset och redan börjat kolla på de allra juligaste filmerna? Då kan du vara en av dem som bidrar till att Sverige är i topp bland de länder som drar igång julfirandet tidigast – i alla fall enligt forskningsrapport från Netflix.


Foto: Santina Little / Unsplash

Nu släpper Netflix en undersökning som visar vilka länder som börjar kolla på julfilmer tidigast. Bland de 179 länder som var med i undersökningen landar Sverige på en stabil 11:e plats. Innan Sverige kommer länder som Kanada, USA och Norge, men en 11:e plats för Sverige är inte dåligt! Det är dock inte så förvånande då det visat sig att de som julpyntar tidigt är lyckligare och när lussebullarna börjar säljas i butikerna redan i oktober.

Det var i samband med att Netflix-komedin A Christmas Chronicles lanserades, som de släppte undersökningen och nedan hittar du hela topplistan över de länder som tidigast startar julen på Netflix.

1. Kanada
2. Nederländerna
3. Portugal
4. Storbritannien
5. Irland
6. Belgien
7. Norge
8. Danmark
9. Frankrike
10. USA
11. Sverige

Källa: SvD

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!