Nöje

Nya detaljen avslöjar Gerard Piqué otrohet – långt innan han och Shakira separerade

En gammal zoom-intervju antyder att fotbollsspelaren Gerard Piqué var otrogen mot Shakira långt innan de två separerade – ett faktum som gör artisten “förkrossad”, enligt en källa till Page Six.

Foto: Instagram @3geraldpique

Det var i juni 2022 som världsartisten Shakira och hennes pojkvän sedan elva år tillbaka, fotbollsspelaren Gerard Piqué, gick skilda vägar. Paret, som har två barn tillsammans, separerade efter rykten om otrohet från Piqués sida.

Källan om Shakira: “Förkrossad”

Piqué är idag tillsammans med 23-åriga Clara Chia Marti, som vid sidan av sina PR-studier jobbar för sportstjärnans medieföretag Kosmos. Det verkar nu som om Marti och Piqué har haft en romans under en längre tid – det visar en video från 2021 där fotbollsspelaren intervjuas via zoom.

Uppmärksamma personer har lagt märke till att Marti syns i videon, som gjordes från Piqués och Shakiras gemensamma hem. Enligt en källa till Page Six är Shakira “förkrossad” efter nyheten, inte minst då hon och Piqué ska ha varit “lyckliga tillsammans” vid tiden för intervjun.

Källan berättar att Shakira är “förkrossad efter att ha fått reda på att den här kvinnan helt tydligt kände sig som hemma i det hus som de delade med sina barn”.

Tidningen skriver även att Shakira ska ha varit på resande fot tillsammans med barnen när intervjun ägde rum, men att de “definitivt var tillsammans då. Det är förkrossande för henne att höra att den här affären har hållit på mycket längre än hon trodde”, säger källan.

Foto: Instagram @3geraldpique

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!