Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Nya filmer och serier på Netflix och HBO sommaren 2019 – dessa får du inte missa!

Har din favoritserie precis tagit slut och är du därför på jakt efter en ny serie att klamra dig fast vid? Då kan du vara lugn! Här hittar du serier och filmer på Netflix och HBO som har premiär i sommar.

hbo-netflix-nya-serier-filmer-sommarFoto: HBO / Netflix 

I sommar väntar flera grymma premiärer som vi längtar efter att få spana in. Det är både nypremiärer och säsongspremiärer, så om du inte redan har sett de tidigare säsongerna så är de väl värda att börja kolla på! Här har vi listat serier och filmer som har premiär på Netflix och HBO under sommaren 2019.

 

Black Mirror, säsong 5 – Netflix

Den femte säsongen av Black Mirror består av tre avsnitt som är oberoende av varandra. Miley Cyrus är med i ett av avsnitten där hon spelar en sångerska med dåligt självförtroende.

Premiär: 5 juni

 

Murder Mystery, dramafilm – Netflix

Adam Sandler och Jennifer Aniston spelar ett par som hamnar mitt i ett mordmysterium och blir anklagade för mord, mitt under sin efterlängtade semester i Europa.

Premiär: 14 juni

 

Orange is the New Black, säsong 7 – Netflix

I den sjunde och sista säsongen av Orange is the New Black kämpar Piper med livet utanför fängelset. Det korrupta och orättvisa högsäkerhetsfängelset fortsätter dock utan henne och fångarna inser att fängelset har förändrat dem för alltid.

Premiär: 26 juli

 

I Am Mother, thrillerfilm – Netflix

Mänskligheten drabbas av utrotning och en tonårsflicka uppfostras av en robot, men när en främling dyker upp med oroväckande nyheter hotas deras unika band.

Premiär: 7 juni

 

The Handmaid’s Tale, säsong 3 – HBO

I den tredje säsongen av Handmaid’s Tale kämpar June mot en dystopisk regim. Hon befinner sig i händerna på Gileads styre, men planerar på stor hämnd.

Premiär: 6 juni

 

Big Little Lies, säsong 2 – HBO

Den här säsongen kommer att vara fylld med drama, kärleksrelationer och vänskaper som kommer slitas itu. Dessutom kommer både det psykiska och fysiska våldet att öka drastiskt.

Premiär: 10 juni

 

Fear the Walking Dead, säsong 5 – HBO

I den femte säsongen av Fear the Walking Dead försöker man hitta överlevarna samtidigt som man kämpar för att världen ska bli en bättre plats. Karaktärerna hoppas på att de kan gottgöra för de misstag de begått, men det är inte helt lätt.

Premiär: 3 juni

 

Euphoria, säsong 1 – HBO

Euphoria, som producerats av Drake, handlar om ett gäng gymnasieelever som försöker ta sig fram i en värld som bland annat kantas av droger, sex, sociala medier, kärlek och vänskap. En av karaktärerna är Rue Bennet, som spelas av Zendaya. Hon har nyligen blivit utskriven från rehab och försöker nu att hitta meningen med livet.

Premiär: 17 juni

 

Källa: HBO, Netflix

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!