Nöje

Nya funktionen på Tinder gör att du kan leka matchmaker åt dina vänner

tinder tipsDet senaste året har Tinder exploderat på dejtingmarknaden. Genom att svajpa höger eller vänster försöker vi hitta den rätte. Tinder testar just nu en ny funktion som gör att vi förutom att leta den rätte åt oss själva också kan leta åt andra.

Den nya funktionen innebär att när du går igenom dina potentiella matchningar så kommer möjligheten att dela med dig av en matchning komma upp. Du kommer alltså förutom att leta efter en partner också kunna agera wingman åt dina vänner på Tinder. Det kommer nämligen finnas en ”dela-knapp” på varje profil (den ska gå att välja bort i inställningar). Du kommer alltså att kunna rekommendera matchningar som inte känns rätt för dig men som du vet skulle passa någon av dina vänner. Genom att trycka på dela-knappen kommer profilen att skickas till den vän du valt. Din vän kommer sedan att kunna svajpa på den profilen.

Funktionen testas bara just nu och är bara tillgänglig på vissa konton under en viss period. Men förhoppningsvis kommer funktionen att komma. Ibland kanske vi själva inte vet vad vi vill ha eller behöver och vem är då bättre hjälp än en vän?

tinder-ny-funktion-tips-2016

 
Läs även: Så lyckas du på Tinder

Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

Foto: REX/Shutterstock / Tinder

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!