Nöje

Nya “Mean Girls” har snart premiär – och den har en oväntad twist

Nästan två decennier efter premiären av den första Mean Girls-filmen kommer nu en uppföljare. Här är allt du behöver veta om den efterlängtade filmen.

Bebe Wood, Renee Rapp och Avantika i ‘Mean Girls’

Det har tagit nästan tjugo år men snart är väntan över: den nya Mean Girls-filmen har premiär om några ynka månader och trailern är – självklart – så fetch. Här är allt vi vet om den nya filmen!

Vilka medverkar i nya Mean Girls?

Enligt ett pressmeddelande kommer vi få se Angourie Rice i rollen som Cady Heron, Auli’i Cravalho som Janis ‘Imi’ike, Reneé Rapp som Regina George, Jaquel Spivey som Damian Hubbard, Avantika som Karen Shetty, Bebe Wood som Gretchen Wieners, Christopher Briney som Aaron Samuels, Jenna Fischer som Ms. Heron, Busy Philipps som Mrs. George, Ashley Park som Madame Park, Tina Fey som Ms. Norbury, och Tim Meadows som Mr. Duvall.

Tina Fey spelar Ms. Norbury i ‘Mean Girls’
Jaquel Spivey spelar Damian, Angourie Rice spelar Cady och Auli’i Cravalho spelar Janis i ‘Mean Girls’
Ashley Park spelar Madame Park i ‘Mean Girls’

Vad handlar nya Mean Girls om?

Liksom den första filmen är även nya Mean Girls skapad av komikern Tina Fey – däremot skiljer den sig från den gamla på så sätt att den är en musikal!

Filmens handling beskrivs på följande vis:

Den nya studenten Cady Heron (Angourie Rice) välkomnas till toppen av den sociala näringskedjan av elitgruppen med populära tjejer som kallas för “The Plastics”. De styrs av den manipulerande “drottningen” Regina George (Reneé Rapp) och hennes “undersåtar” Gretchen (Bebe Wood) och Karen (Avantika). Men när Cady gör det stora misstaget att falla för Reginas ex-pojkvän Aaron Samuels (Christopher Briney), hamnar hon själv i skottlinjen. När Cady bestämmer sig för att besegra gruppens ledare med hjälp av sina utstötta vänner Janis (Auli’i Cravalho) och Damian (Jaquel Spivey), måste hon lära sig att vara sann mot sig själv samtidigt som hon navigerar i den farligaste djungeln av alla: gymnasiet.

Tim Meadows spelar Mr. Duvall i ‘Mean Girls’
Jon Hamm spelar Coach Carr i ‘Mean Girls’
Christopher Briney spelar Aaron i ‘Mean Girls’
Jenna Fischer spelar Ms. Heron i ‘Mean Girls’

När har nya Mean Girls premiär?

Mean Girls har premiär den 12 januari 2024.

Mean Girls Trailer

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!