Nöje

Nya Netflix-filmer 2018 som du inte får missa – perfekta att se en kall och regnig sommardag!

Varma sommardagar får oss inte att tänka på en hemmakväll i soffan direkt. Men om vi känner den svenska sommaren rätt vet vi att regniga dagar kommer att titta fram – och då är det dags att vara redo! Vi har därför kollat in utbudet och listat sju nya filmer och serier på Netflix som känns värda att se. Längst ner hittar du dessutom nykomlingar på bio för dig som vill lämna soffan hemma!

nya-netflix-filmerFoto: Aleksandar Letic (till vänster; trailer Ibiza), Marcos Cruz (till höger, trailer The Kissing Booth)

Behöver du tips på nya filmer? Regnar det ute eller känner du för att bara stanna inne? Nedan hittar du nya filmer som vi gärna stannar hemma för. Gör dig redo för film-mys – poppa popcorn, dra på dig mjukisbyxor och bädda ner dig i soffan! Känner du dig sugen på att kolla på en film men vill gå på bio istället? Längst ner i artikeln hittar du nya filmer på bio!

Nya serier på Netflix

Drama

Troja Undergången

Har du sett dramafilmen Troja, kan denna nya serie på Netflix definitivt vara något för dig. Kärleksgudinnan har lovat Paris en kvinna men under letandet faller han för den sköna Helena. Det är början på det trojanska kriget.

La casa de papel

Andra säsongen finns nu på Netflix för den som vill följa rånardramat. Förövarna har tagit sig in på det kungliga spanska myntverket där de håller gisslan. Utanför myntverket befinner sig hjärnan bakom kuppen som manipulerar polisen till att följa hans noggrant uttänkta plan.

 

Science fiction

Lost in Space

Efter att ha kraschlandat på en främmande planet, försöker familjen Robinson överleva mot alla odds. Men att fly därifrån är en kamp – de är nämligen omringade av dolda faror.

3%

Eliten på tre procent bor på en paradisö långt bort från resterande befolkning som befinner sig i slummen. Personerna som bor i slumområdena får en chans att ta sig därifrån.

 

Nya filmer på Netflix

Komedi

The week of

Ett par ska gifta sig, men papporna kan inte komma överens och har olika värderingar när det kommer till bröllopet. De kämpar för att få det att fungera men det blir en hel kaotisk vecka innan den stora dagen.

The kissing booth – Ny originalfilm från Netflix

När tonåriga Elles första kyss leder till en förbjuden romans med skolans hetaste kille, sätts relationen till hennes bästa vän på prov.

Ibiza – Ny originalfilm från Netflix

Hon skulle kunna ta ansvar. Eller så kan hon åka till Ibiza med sina bästa vänner och ragga på en snygg DJ. Enkelt val. 

 

Nya filmer på bio som vi vill se!

Action: Jurassic World: Fallen Kingdom

Filmen utspelar sig tre år efter att nöjesparken Jurassic World förstördes av dinosaurier. De dinosaurier som finns kvar slåss för sin överlevnad och Owen och Claire vill rädda de som finns kvar. Samtidigt väcks vulkanen till liv och när de kommer till ön möts de av flödande lava och expeditionen berättar något som kan utsätta jorden för det mest riskfyllda som människan någonsin fått erfara.

Drama: Destination Europa

När den unga immigranten Aryan från Syrien försöker fly över gränsen till Ungern blir han nedskjuten. Han upptäcker då att han kan sväva fritt. En läkare smugglar ut honom från ett flyktingläger, men han har onda avsikter – han vill utnyttja Aryans unika egenskap.

Komedi:  Veere Di Weeding – Bollywood

Fyra barndomsvänner, som är födda och uppväxta i Delhi, försöker kombinera jakten på lycka och kärlek med familjeansvar och samhällsnormer. Det är minst sagt en utmaning och i filmen får vi följa deras resa.

Musikal: Mamma Mia! Here we go again

Uppföljaren av Mamma Mia! är här. Filmen för oss tillbaka till det grekiska ö-livet och en berättelse om hur allt blev som det blev. Gör dig beredd på musik från ABBA.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!