Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Nya säsongen av “Robinson” spelas in i sommar – i Haparandas skärgård

Enligt Omni pekar nu det mesta på att årets inspelning av Robinson kommer att spelas in på ön Seskar-Furö utanför Haparanda. Årets säsong är den första någonsin som kommer att spelas in i Sverige, med anledning av corona-viruset.

Det blir inget exotiskt öliv bland palmerna för deltagarna i årets Robinson. Foto: Linus Nilsson/TV4

Det är tidningen NSD som kommit över en ansökan om dispens och tillstånd som produktionsbolaget Mastiff har lämnat in till länsstyrelsen, en ansökan som landshövdingen Björn O. Nilsson har godkänt. Anledningen till att detta behövde lämnas in ska vara att området är en nationalpark, och i ansökan går bland annat att läsa att tanken är att åtta personer ska bo på stranden under ett mycket enkelt vindskydd, enligt NSD. TV4 har än så länge valt att inte kommentera om uppgifterna stämmer.

Redan tidigare har Dagens Media rapporterat att programmet kommer att spelas in i Sverige 2020, då reserestriktionerna satt käppar i hjulet. Dagens Nyheter skriver att det kommer vara första gången någonsin sedan programmet började sändas 1997, och att skärgården i Stockholm samt Bottenviken har varit två potentiella platser.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!