Nöje

Nyhet från Marabou – choklad med smak av brownie, kokos & kaffe

Nästa vinnare i tävlingen “Skapa din egen smak” – som engagerade 99 000 svenskar i jakten på en ny marabouchoklad – är äntligen här. Nyheten är en ljuvlig blandning av brownie, kokos och kaffe!

Tävlingens tre vinnare ska bli nya smaker i Marabous chokladsortiment. I januari presenterades det första tillskottet – Marabou Popcorn. Den andra smaken, brownie, kokos och kaffe är skapad av Fredrika som i sin hemlängtan till Sverige blev inspirerad av svenskarnas förkärlek till fika.

Kreativa smakkombinationer

“Det är väldigt roligt att äntligen kunna presentera nästa vinnande smak. De chokladälskande svenskarna har varit väldigt uppfinningsrika och kreativa i sina smakkombinationer och med brownie, kokos & kaffe har vi hittat en kombination som påminner om en älskad favoritfika; chokladbollen”, säger Sara Sjöholm, varumärkesansvarig på Marabou.

Marabou Brownie, Kokos och Kaffe är en chokladkaka på 185 gram. En ljuvlig mjölkchoklad fylld med browniebitar, kokosflingor och en smak av nybryggt kaffe.

Chokladen är en limited edition och kommer att finnas tillgänglig i butiker från den 10 maj men går redan nu att beställa på godis247.se.

Foto: Marabou

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!