Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Nyår i Stockholm – här är de bästa utsiktsplatserna för att se fyrverkerierna

Vill du också skåla in det nya året under bar himmel? För vad slår en vacker utsiktsplats där du kan ta del av fyrverkerierna? Nedan har vi samlat de åtta bästa ställena som bjuder på en fantastisk utsikt!

utsiktsplatser-nyarFoto: Adam Whitlock – Unsplash

Nyår lurar runt hörnet och planerna inför nyårsafton är förmodligen igång. Vad ska man ha på sig, var ska man fira och var hittar man den bästa utsiktsplasten för att ta del av stans fyrverkerier? Du kan pusta ut – nedan har vi listat de bästa ställena i Stockholm för att fira in det nya året under bar himmel. För vad vore ett nyår utan att ta del av de vackra fyrverkerierna? Gott nytt år!

Skeppsholmen, City

Fira in nyår på en vacker ö i centrala Stockholm! Ta dig till Skeppsholmen för att se stadens officiella fyrverkeri.

Skeppsbron, Gamla Stan

Enligt Stockholms stad kommer den bästa utsikten för att ta del av fyrverkerierna vara från Skeppsbron.

Strömkajen, City

Här kommer du garanterat få en magisk stämning och en vacker utsikt över fyrverkerierna. Kom i tid för att få en bra plats!

Strandvägen, City

Vackra Strandvägen är en utsikt i sig – samtidigt som den är en bra utsiktsplats inför nyår. Ta med dig champagne och skåla in 2018 här!

Slottsbacken, Gamla Stan

Fyrverkerierna skjuts upp från vattnet nedanför Slottsbacken – här kommer du verkligen ha nära till en sprakande fest. Ta en sväng i Gamla stan innan för att få en mysig och stämningsfull känsla.

Slussen, Södermalm

Här kan det bli rätt fullt med folk – med all rätt. Slussen är ett populärt ställe att fira in det nya året på grund av utsikten.

Fjällgatan, Södermalm

Ta del av en fantastisk utsiktsplats på Fjällgatan. Du hamnar lite “högre” upp än vad du gör vid Slussen, på så sätt får du en riktigt härlig utsikt över fyrverkerierna.

Västerbron, Södermalm/Kungsholmen

Bron som förenar Södermalm och Kungsholmen drar till sig tusentals människor varje år. Här får du en fantastisk utsikt på nyårsafton.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!