Nöje

Nybliven singel? Då måste du ha en ”sluthippa”

Vi har börjat se det bland kändisarna och hoppas på att detta blir något som införs i varje tjejgäng. Att kicka igång singellivet med en ”sluthippa” är verkligen det perfekta sättet att liva upp stämningen när förhållandet tagit slut.

 Foto: Pexels/Unsplash

Under helgen fick vi genom Instagram följa den nyblivna singeln Bianca Ingrossos ”sluthippa”, ett fantastiskt koncept som vi hoppas på att få se mer av. Tanken med en”sluthippa/slutsexa” är att man håller en fest för en person som nyligen blivit singel och alltså firar att förhållandet tagit slut. Hur genialiskt är det inte? Man kickar alltså igång singellivet med en stor fest.

Är du sugen på att styra en? Då har vi några tips till dig. Eftersom den nyblivna singeln kanske inte alltid är taggad på att komma ut så kan det vara bra att ”sluthippan” är en överraskning, då har singeln helt enkelt inte något val än att festa till det. Det kan även vara en rolig idé att arrangera lite utmaningar för att få till den rätta stämningen. Kanske måste din kompis fråga barntendern om ett mobilnummer eller kyssa en främling. Men kom ihåg att det alltid ska finnas val, ingen ska behöva göra något som är påtvingat!

Så nästa gång någon av er lämnar förhållandelivet bakom sig får ni se till att fira in singellivet ordentligt.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!