Nöje

Nyhet från Marabou – choklad med smak av popcorn, crunchy corn & havssalt

Idag släppte Marabou härliga nyheter! De lanserar sin första smak skapad av svenska folket. Först ut är ”Evas edition” av den berömda chokladkakan – med smak av popcorn, crunchy corn & havssalt!

Förra året frågade Marabou svenska folket vilken smak de helst ville se på chokladkakan. På en hemsida kunde man sätta ihop sin alldeles egna smak av Marabou, och sedan skicka in det som förslag till företaget. Det fanns 64 ingredienser att välja mellan och man kunde kombinera upp till tre olika i samma chokladkaka.

Tävlingen är avgjord och Marabou har valt ut 3 smaker som kommer att bli verklighet under 2021. Först ut är ”Eva’s Edition med popcorn, crunchy corn och havssalt”. Det är via Instagramkontot Sockertweeten som vi fått en glimt av hur förpackningen kommer se ut!

”HYPE! Vad tror ni om kommande Marabou Popcorn? Eva’s Edition med crunchy corn och havssalt. Kan bli succé!” skriver Sockertweeten.

Då kan man köpa nya Marabou i butik
Enligt Sockertweeten kommer “Evas edition” finnas i butikerna den 15 februari – Marabou har dock inte bekräftat uppgifterna ännu.

Foto: Marabou

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!