Nöje

Nyheten som får Game of Thrones-fansen att jubla – Kit Harington och Rose Leslie är förlovade

Jon Snow och Ygritte har förlovat sig! Eller vi menar såklart Kit Harington och Rose Leslie – vårt favoritpar från Game of Thrones. Flera stora medier rapporterar om att skådespelarduon nu har tagit sitt förhållande till nästa nivå.

Foto: REX och HBO
Källa: People & Business Insider Nordic

Kit och Rose träffades under inspelningen till HBO:s storserie Game of Thrones 2011 där de spelade mot varandra under andra och tredje säsongen. Rykten säger att de båda skådespelarna blev ett par 2012 och att de sedan gjorde slut 2013 – något Kit Harington förnekade bland annat i en intervju med The Standard där han sa att “vi är väldigt nära vänner, Rose är fantastisk men det finns ingen kärleksaffär”. Kort därefter började romansryktena florera igen men det var först i april 2016 som paret sågs tillsammans för första gången i ett offentligt sammanhang, på Olivier Awards i London. I samma veva berättade Kit att han föll för Rose redan när de filmade Game of Thrones på Island. (Som om vi inte förstod att den heta kärleksscenen i grottan var mer än bara skådespel!).

Och nu är paret förlovade – vi väntar med spänning på bröllopet där det förhoppningsvis kommer krylla av såväl vildlingar som drakdrottningar och andra kraftfulla väsen!

Första gången paret syntes tillsammans var på Olivier Awards i London i april 2016 (Foto: REX)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!