Nöje

Nyheter GB Glace 2024 –  Spana in årets 5 nya glassar!

Äntligen släpper GB årets glassnyheter för 2024! Vi kan knappt vänta på sommarvärmen, salta bad och välsmakande glassnyheter som kronan på verket! Spana in nyheterna nedan!

Foto: GB Glace

I november 2023 gick GB Glace ut med frågan vilken glass folket ville ha tillbaka – Cornetto Citron, Top Hat, Puckstång eller Solero Berry? Cornetto Citron vann och är därför en av årets nyheter!

I övrigt ser vi tre härliga nyheter från Magnum, Magnum Wonder – Golden toffee är en glass med toffeesmak doppad i choklad och karamelliserade mandlar. Magnum Euphoria – pink lemonade är en citronglasspinne med en kärna av hallonsorbet täckt av vit choklad och godis och Magnum Chill – blueberry cookies är en glass med smak av vanilj och kex med en kärna av blåbärssorbet doppad i vegansk choklad.

En annan spännande nyhet är glädjespridaren Twister cosmixx, en glass med smak av svarta vinbär, hallon, äpple och blåbär.

GB Glaces glassnyheter finns i butiker från vecka 6.

Cornetto Citron

Cornetto Citron

120 ml, rek. butikspris ca. 27 kr.

”En smakfull nostalgitripp väntar när Cornetto Citron gör en efterlängtad comeback från år 1995! Här kan du förvänta dig en utsökt glass med smak av citron, citronsås och toppad med bitar av vit choklad i en krispig och ikonisk Cornetto-våffelstrut.”

Nästa bild
Twister Cosmixx

Twister Cosmixx

70 ml, rek. butikspris ca. 15 kr.

”Söta smaker av svarta vinbär, hallon, äpple och blåbär tar ditt smakäventyr till nya kosmiska höjder.”

Nästa bild
Magnum Euphoria

Magnum Euphoria

90 ml, rek. butikspris ca. 31 kr.

”Här möter du en kittlande kombination av frisk citronglass som kramar om en kärna av livlig hallonsorbet, täckt av Magnums ikoniska, vita choklad med poppande godis.”

Nästa bild
Magnum Wonder

Magnum Wonder

90 ml, rek. butikspris ca. 31 kr.

”En smakupplevelse där glass omfamnar en kärna av förförisk glass med toffeesmak, innan den doppas i Magnums ikoniska gyllene choklad, som är kärleksfullt prydd med karamelliserade mandlar.”

Nästa bild
Magnum Chill

Magnum Chill

90 ml, rek butikspris ca. 31 kr.

”Vår allra senaste veganska sensation bjuder på en smakfest i olika dimensioner där glass med vanilj och kexsmak omsluter ett hjärta av svalkande blåbärssorbet, nedsänkt i Magnums krispiga veganska choklad kantad med små kakbitar.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!