Nöje

OJ Simpson avvisar rykten om att vara Khloé Kardashians pappa: “Var aldrig attraherad av Kris”

Är den påstådda mördaren OJ Simpson Khloé Kardashians verkliga pappa? Det är ett seglivat rykte som Simpson själv kommenterade när han gästade en podcast för några veckor sedan.

Foto: Shutterstock/Instagram @khloekardashian

Det var när den amerikanska fotbollsstjärnan OJ Simpson gästade podcasten “Full Send” i slutet av december som han kommenterade ryktet om att han och Kris Jenner hade en affär under tiden som hon var gift med Robert Kardashian.

OJ Simpson: “Jag dejtade supermodeller”

Kris Jenners numera avlidna exmake Robert Kardashian var en av de advokater som försvarade Simpson när han under mitten av 90-talet stod åtalad för mord på sin före detta fru, Nicole Brown Simpson. Vid det laget hade Kardashian och Simpson varit vänner i flera år, och innan Kris och Robert skilde sig 1991 var även hon vän med den amerikanska fotbollsspelaren.

I ovan nämnda podcast avvisar Simpson dock ryktena om att det någonsin existerat en romans mellan honom och Kris:

“Folk har olika typer [som de attraheras av], eller hur? Jag tyckte alltid att Kris var en söt tjej. Hon var väldigt trevlig. Men jag dejtade supermodeller”, säger Simpson i avsnittet.

Ett annat rykte som cirkulerar sedan några år tillbaka är att Simpson skulle vara Khloé Kardashians riktiga pappa. Även detta avvisar han i podcasten:

“Ryktet stämmer inte. Det är inte ens i närheten av att vara sant”, säger han och tillägger senare: “Jag har aldrig varit attraherad av [Kris] och misstänkte aldrig att hon var attraherad av mig, så det var aldrig fallet.”

Källor: US Weekly, Page Six

Foto: Shutterstock/Instagram @khloekardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!