Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Öl blev precis så mycket finare att se på – nu finns det glittrande öl!

Öl kan faktiskt se rätt tråkigt ut, alldeles brunt och grumligt, men nu finns det en öl som faktiskt är drömmig. Det är en öl som glittrar och den är helt magisk att se på!

glitterol-ol-med-glitterFoto: @urbanvineswine/@thetwobirdsnest

Finns det en sak som hela världen har varit besatta av den senaste tiden så är det väl glitter och allt som skimrar, både när det kommer till skönhetsprodukter och allt som går att äta. Nu har en ny glittertrend dykt upp. Den senaste tiden har Instagram fyllts av filmer på öl som faktiskt ser gyllene ut på riktigt, glittrande öl. Det är några bryggerier runt om i framförallt USA som har tagit fram denna magiska öl.

För att få den glittriga och magiska effekten har de haft i ätbart glitter och resultatet är verkligen helt fantastiskt. Just nu finns ölen på flera barer och bryggerier i USA och Australien men vi hoppas på att ölen snart kommer komma även hit till Sverige. Vi kan knappt vänta på att ta magiska bilder på den. Är du osäker på om det skulle bli en hit? Kolla in bilderna här nedan!

 

Källa: Hello Giggles

  • Läs mer:
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!