Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Ola Rapace och Sonja Jawo skiljer sig

Skådespelaren Ola Rapace och frun Sonja Jawo skiljer sig efter två år som gifta. Paret har gemensamt lämnat in en skilsmässoansökan till Stockholms Tingsrätt.

Foto: Instagram @sonjajawo

Ola Rapace och hustrun Sonja Jawo har lämnat in en gemensam skilsmässoansökan. Paret träffades 2018 och gifte sig i kärlekens huvudstad Paris 2019. Paret har inga gemensamma barn.

– Vi har valt att gå skilda vägar, det är inget mer än så, säger Sonja Jawo till Expressen.

En betänketid på sex månader kommer nu att behöva passera innan skilsmässan formellt går igenom.

– Det är klart att det är supersorgligt att det inte fungerade, men jag tror att vi båda mår helt okej i det ändå. Det var inget dramatiskt eller så, säger Sonja Jawo till Expressen.

Stormig relation

Ola Rapace var tidigare i år gäst i podden “Nemo möter en vän” då berättade han om äktenskapet med hustrun Sonja Jawo och beskrev det som “stormigt”. 


– Vi är väldigt lika tror jag, på gott och ont. Vi har ganska svårt att hitta någon balans liksom i vårt förhållande. Jag önskar att jag var bättre på att hantera hennes känslosvängar. Jag tror att jag blir bättre och bättre på det, men jag tycker fortfarande att det är svårt att inte vara barnet. Jag känner att jag vill vara barnet, och så känner hon samma tror jag, berättade Ola.  

2 barn i tidigare relationer

Ola Rapace var gift med skådespelerskan Noomi Rapace mellan 2001 – 2011 och tillsammans har de sonen, Lev.

Ola har även dottern Line tillsammans med skådespelerskan Malin Morgan. Sonja Jawo har en son från ett tidigare förhållande.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!