Nöje

Oliver Ingrosso berättar om uppväxten: “De kallade min morsa för hora”

När Oliver Ingrosso nyligen gästade Morgonpasset i P3 berättade han om livet som krögare, DJ och hur det är att vara del av en kändisfamilj. “Jag fattade ju inte varför de gick och stirrade på oss eller morsan” säger han i Morgonpasset.

Foto: Instagram @zoefaybrown

Oliver Ingrosso är känd som äldre bror till Benjamin och Bianca Ingrosso, men kanske framförallt som krögare och DJ. Idag är han ägare av restaurangen Olli och aktuell med kokboken “Quanto basta” och när han gästar Morgonpasset i P3 sticker han inte under stol med att kändisskapet har påverkat möjligheterna att driva restaurang. Framförallt menar han att han vågat ta risker med menyn genom att laga rätter som inte alla känner till och våga ta ut svängarna. “Det har ju hjälpt extremt mycket, men från början sa jag till mig själv, lägg inte rätter på menyn som alla vet vad det är”, berättar han i programmet.

Dubbel inställning till kändisskapet

Samtidigt är kändisskapet något han har en dubbel inställning till, och något han aldrig riktigt har varit bekväm med, till skillnad från syskonen Bianca och Benjamin som han menar gärna står i centrum på ett annat sätt. “Det är både och, jag har aldrig varit riktigt bekväm med det, men sen har jag aldrig vetat något annat, jag har ju varit där sen dag ett”, säger han.

Han berättar också om en händelse från när han var barn, när mamma Pernilla Wahlgren varit med i tidningen Café, och hur klasskamrater i skolan ropade efter honom. “Det var ingenting jag tyckte var superkul”, säger han om bilderna, “Så var det nån kille i skolan som sprang runt med tidningen och skrek att morsan var en hora. Då blir man förbannad och slår på han helt enkelt”, säger han i intervjun. Han berättar också att han var ganska strulig i skolan och att han inte visste hur han skulle hantera den här typen av händelser. “Jag tyckte att det var skitjobbigt.”

Några år senare skulle samma bilder dyka upp på en efterfest. Killen som bodde i lägenheten där festen var hade en bild uppsatt på sovrumsväggen från Cafénumret med Pernilla Wahlgren. “Jag kommer inte ihåg om jag sa någonting om det, om jag blev förbannad eller bara drog”, säger han om händelsen.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!