Nöje

Oliver Ingrosso förklarar varför han inte vill gifta sig

Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown har inga planer på att gifta sig, det avslöjar Ingrosso i Wahlgrens Värld. “Det lägger press på ett förhållandes axlar som egentligen inte behöver vara där”, säger Oliver i avsnittet.

Foto: Instagram @oliveringrosso

Krögaren och entreprenören Oliver Ingrosso, 34, är inte intresserad av att gifta sig – ett besked som hans syster Bianca Ingrosso reagerade med förvåning på när ämnet diskuterades i realityserien Wahlgrens Värld.

“Ska inte gifta mig”

I början av september välkomnade Ingrosso och hans flickvän Zoe-Fay Brown, 30, sitt första gemensamma barn: Kalí Ennio Brown Ingrosso.

Sonens ankomst innebär dock inte att paret kommer gifta sig, det berättar Oliver i ett avsnitt av Wahlgrens Värld. Under en middag på Ingrossos egen restaurang, Olli, lyfter hans syster Bianca Ingrosso frågan om giftermål och frågar om han planerar att fria till Brown – varpå svaret blir ett rakt “nej”.

“Jag ska inte gifta mig. Jag ska inte döpa ungen i kyrkan heller”, säger han.

Bianca ser förvånad ut över svaret, men Oliver motiverar sin inställning med att ett giftermål “lägger press på ett förhållandes axlar som egentligen inte behöver vara där”. 

Han tillägger att han inte heller är religiös, vilket bidrar till beslutet:

“Nu behöver man inte gifta sig i kyrkan men det hör till. Plus festen är jag inte intresserad av, det är som när vi fyller år, då vill jag helst vara så få som möjligt.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!