Nöje

Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown har köpt ny lägenhet

Dags för ett nytt kapitel för familjen Ingrosso/Brown! På Instagram berättar Zoe Fay Brown att hon och Oliver Ingrosso nu ska byta hem.

Foto: Instagram @xoefaybrown/@oliveringrosso

Oliver Ingrosso, 34, och hans flickvän Zoe Fay Brown, 30, är inte endast relativt nyblivna föräldrar: nu har de även skaffat en ny lägenhet.

Flyttade in hos Pernilla Wahlgren

Det var under måndagen som Brown delade med sig av nyheten om flytten i ett inlägg på Instagram. I inlägget – som är publicerat i Browns story – syns en broschyr från Fastighetsbyrån, samtidigt som Ingrosso och sonen Kalí tittar fram i bakgrunden.

Foto: Instagram @zoefaybrown

“Lilla familjen har blivit med ny lägenhet”, skriver Brown.

Oliver Ingrossos mamma, Pernilla Wahlgren, berättade i somras att paret hade flyttat in hos henne eftersom deras egna bostad höll på att renoveras:

”Oliver & Zoe ( och lille Chuie) bor hemma hos oss medan det pågår renovering i deras lägenhet. Såå mysigt!! Nu väntar och längtar vi allihop så otroligt mycket efter lille bebisen ankomst…!”, skrev hon på Instagram i augusti.

Det är ännu oklart hur familjen kommer göra med Ingrossos lägenhet, som han ska ha “totalrenoverat” i samband med att han flyttade ut från sitt förra hem 2022 – exempelvis fick den nya lägenheten ett nytt kök i januari 2023, detta enligt ett inlägg på företaget Stoneks Instagram-konto.

Foto: Instagram @stoneks.sverige
Foto: Instagram @macro_design

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!