Nöje

Oliver Ingrosso väntar barn med flickvännen Zoe-Fay Brown

Oliver Ingrosso ska bli pappa, det avslöjar han i podcasten Inga beiga morsor. “Jag är skitglad, men jag vet inte om det har [sjunkit] in än helt och hållet”, säger han.

Foto: Instagram @zoefaybrown/@pernillawahlgren

Det när Oliver Ingrosso medverkade i podcasten Inga beiga morsor som dj:n och musikproducenten avslöjade att han väntar barn tillsammans flickvännen Zoe-Fay Brown.

“Är väldigt lugn”

Ingrosso kom in på ämnet efter att han dementerat ryktet om att han skulle vara far till Filippa Toremos barn:

“Jag tror att det ryktet kom upp för att min kära syster väldigt snabbt lade upp på sin ‘nära vänner’-Instagram att hon skulle bli faster”, säger han.

Ingrosso berättar även att hans flickvän är gravid i vecka arton och att de ännu inte vet om det blir en flicka eller pojke.

“Jag tror att jag är väldigt lugn. Jag vet inte om det har slagit in än”, säger han. “Jag är skitglad, men jag tror inte att det har [sjunkit] in än helt och hållet. Jag har snackat med flera män som skulle bli pappor och alla säger exakt likadant: Du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB och typ har panik.”

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Pernilla Wahlgren: “Ska bli nonna”

En annan som är väldigt glad över nyheten är Pernilla Wahlgren, som nu kommer att få sitt första barnbarn. I ett inlägg på Instagram delar hon med sig av sina känslor:

“Tänk att min förstfödda- min älskade älskade @oliveringrosso ska bli PAPPA…!!! Och att jag ska få bli NONNA/ Farmor…!!! Känns som igår – fast ändå inte – när Olli var min lilla bebis – och den otroliga lyckan jag kände när han kom till världen & jag fick bli mamma för första gången!”, skriver hon och fortsätter:

“Nu har Olli vuxit upp till en varm, kärleksfull, omtänksam och trygg vuxen man. Och en sak är säker. Olli kommer bli VÄRLDENS bästa pappa, och den här lilla bebisen kommer bli TOKÄLSKAD av oss alla!!! Är så otroligt glad för er skull älskade Oliver & Zoe!!! Vilken OTROLIG RESA ni har framför er…! Ps. Nonna Pernilla laddar inför alla barnvaktsstunder som komma skall.”

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Nästa bild

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Nästa bild

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!