Nöje

Oliver Ingrosso och Zoe Fay Brown har fått barn

Oliver Ingrosso och kärleken Zoe Fay Brown har blivit föräldrar. Det meddelade Zoe på Instagram story under torsdagen där hon delade en bild på sonen som fått namnet Kalí Ennio Brown Ingrosso.

– Man gråter och man skrattar samtidigt. Det var en sådan lycka, det är så skönt att allting har gått bra, sa farmor Pernilla Wahlgren på Nyhetsmorgon!

Foto: Instagram @oliveringrosso/@biancaingrosso

Det var i podcasten Inga beiga morsor som Oliver Ingrosso först avslöjade den glädjande nyheten att han och flickvännen Zoe Fay Brown väntade barn. “Jag är skitglad, men vet inte om det sjunkit in helt och hållet” sa han då.

Under torsdagsmorgonen delade nyblivna mamman Zoe Fay Brown en bild på sonen på Instagram story.

Pernilla Wahlgren om att bli farmor

Under torsdagsmorgen gästade Pernilla Wahlgren Nyhetsmorgon och berättade om lyckan över att bli farmor!

“Han kom i går, 6 september är han född. Det är en sådan lycka. Vi har inte fått träffa honom än, han är kvar på BB med föräldrarna. Vi längtar, facetimear och man får se bilder. Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv.”

“Man gråter och man skrattar samtidigt. Det var en sådan lycka, det är så skönt att allting har gått bra” säger hon. På Instagram har hon delat gulliga bilder på sonen och barnbarnet.

Bianca Ingrosso om att bli faster

Olivers syster, Bianca Ingrosso, delar även hon med sig om lyckan att bli faster. ”Välkommen till familjen Kalí Ennio Brown Ingrosso. Faster älskar dig redan med hela mitt hjärta”, skriver hon på Instagram tillsammans med bilder på pojken.

Benjamin Ingrosso om att bli farbror

Även brodern Benjamin Ingrosso delar lyckan med de nyblivna föräldrarna. Han har delat systern Bianca Ingrossos inlägg på Instagram stories, tillsammans med texten:

”Välkommen till världen lillen. Du har redan världens bästa föräldrar och vi kommer alla att ta bra hand om dig. Uncle Ben.”

Vi på Metro Mode önskar familjen stort grattis!

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Nästa bild

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!