Nöje

Olivia Newton-Johns dotters rörande ord om stjärnan

Olivia Newton-Johns dotter har publicerat en känslosam hyllning till sin mamma, som gick bort under måndagen. “Du är en ängel på jorden”, skriver hon på Instagram.

Foto: Instagram @chloelattanziofficial

Under måndagen avled skådespelerskan Olivia Newton-John, mest känd för att ha spelat Sandy i den klassiska musikalfilmen Grease från 1978.

Stjärnans bortgång bekräftades av hennes make John Easterling, som skrev att hon hade gått bort omgiven av familj och vänner på sin ranch i södra Kalifornien. TMZ var först med att rapportera att dödorsaken var bröstcancer, en sjukdom som Newton-John kämpat mot under 30 års tid.

Olivia Newton-Johns dotter: “En ängel på jorden”

Dagen efter Newton-Johns bortgång publicerade hennes dotter, Chloe Rose Lattanzi, ett rörande inlägg på Instagram. Chloes pappa är skådespelaren Matt Lattanzi.

“Du är min fyr mamma. Min trygga plats. Mitt hjärtrum. Det har varit min ära och fortsätter att vara min ära att vara din bebis och bästa vän. Du är en ängel på jorden och alla som berörs av dig har blivit välsignade. Jag älskar dig för alltid min livgivare, min lärare, min mamma.”

Inlägget, som i skrivande stund har nära 75 000 gilla-markeringar, innehåller även en video där mor och dotter framför en duett med titeln “Window in the wall” tillsammans.

Källa: HuffPost

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!