Nöje

Olivia Wilde “besviken” efter uppbrottet från Harry Styles

Olivia Wilde och Harry Styles har tagit en paus efter ca två år tillsammans – något som Wilde uppges ta hårt. “Hon är besviken”, berättar en källa för People.

Foto: Instagram @oliviawilde/@harrystyles

Förra veckan rapporterade People att Olivia Wilde och Harry Styles hade beslutat sig för att ta en paus från sitt förhållande efter ungefär två år tillsammans. En källa till tidningen berättade att separationen var särskilt svår för Wilde:

“Pausen har varit jobbig för Olivia. De har haft några problem, men Olivia trodde att de skulle kunna lösa dem. Hon är besviken. Men det är en svår situation.”

Anledningen till uppbrottet ska vara att Styles “fortfarande turnerar och nu ska åka utomlands”, medan Wilde “fokuserar på sina barn och sitt jobb”.

En vän till paret ska ha sagt att de helt enkelt “har olika prioriteringar som gör att de inte kan vara tillsammans”.

Tog med barnen på Styles konsert

Beslutet om en paus ska ha tagits i en vänskaplig anda, något som bekräftas av att Wilde och hennes barn Daisy, 6 år, och Otis, 8 år, syntes på Styles konsert i Los Angeles förra tisdagen.

En källa förklarar varför Wilde gick på konserten trots att hon och Styles var på väg att ta en paus från förhållandet:

“De är vänner, du kommer fortfarande se dem tillsammans”, säger personen.

En andra källa tillägger: “Saker och ting har varit utmanande för dem som par på grund av Harrys turné, medan Olivia behöver spendera tid med sina barn i London, där de är med Jason.”

Träffades 2020

Wilde och hennes ex, Jason Sudeikis, separerade 2020. Wilde har tidigare hävdat att hon och Styles – som träffades under inspelningarna av filmen Don’t Worry Darling – inledde sin romans långt efter att hon och Sudeikis gjorde slut:

“Idén att jag lämnade Jason för Harry är helt felaktig”, sa Wilde i en intervju med Vanity Fair tidigare i år. “Vårt förhållande var över långt innan jag träffade Harry. Som vilken annan relation som tar slut så tog den inte slut direkt.”

Det råder dock delade meningar om huruvida relationen med Sudeikis verkligen var över innan Olivia träffade Harry: enligt E! News har Sudeikis sagt till GQ att de inte bröt sin förlovning förrän november 2020 – alltså månaden efter att inspelningarna av Don’t Worry Darling drog igång.

Foto: Instagram @oliviawilde/@harrystyles

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!