Nöje

Olivia Wilde och Jason Sudeikis stäms av sin före detta barnflicka

Olivia Wilde och Jason Sudeikis stäms nu av sin före detta barnflicka för felaktig uppsägning, det rapporterar Daily Mail. Enligt barnflickan orsakade parets uppbrott så mycket “emotionellt kaos” att hon behövde ta ledigt på grund av stress och ångest – något som ledde till att hon fick sparken.

Foto: Shutterstock

I höstas gick Olivia Wilde och Jason Sudeikis före detta barnflicka ut och berättade om den turbulenta tiden kring parets separation 2020.

I en intervju i Daily Mail hävdade nannyn att Wilde lämnade Sudeikis för Harry Styles – vilket gick stick i stäv med parets betygelser om att förhållandet hade tagit slut långt innan Wilde och Styles inledde sin relation.

Barnflickan avslöjade också flera intima detaljer om uppbrottet: bland annat hävdade hon att Sudeikis vid ett tillfälle ska ha lagt under Wildes bil för att hindra henne från att åka och träffa Styles.

Barnflickan: “Känslomässigt kaos”

Nu stämmer den före detta anställda paret, samtidigt som hon hävdar att det “känslomässiga kaos” som rådde i samband med paret uppbrott gjorde henne deprimerad och gav henne ångest.

Enligt barnflickan bröt Sudeikis ihop när Wilde flyttade ut från deras gemensamma hem 2020, vilket försatte honom i ett “desperat emotionellt tillstånd” och gjorde att han sökte sig till henne för att få stöd. Till följd av flera långa, nattliga samtal ska hon ha känt sig manad att “välja sida” i deras konflikt.

I januari 2021 ska nannyn ha gått med på att gå i gruppterapi med Sudeikis och Wilde. När hon berättade om den “fysiska smärta, ångest och stress” hon upplevde gav terapeuten henne rådet att gå till en osteopat för att få bukt med problemen.

Enligt Daily Mail ska osteopaten ha ordinerat tre dagars sjukledighet, något som Sudeikis och Wilde inte tog väl.

I rättsdokumenten framgår det att nannyn fick sparken “med omedelbar verkan” efter att hon informerat sina arbetsgivare om läkarens rekommendation, varför hon nu stämmer dem för felaktig uppsägning och kräver ersättning för förlorad inkomst, uppskjuten kompensation och förluster av andra anställningsförmåner.

Sudeikis och Wilde om nannyn: “Trakasserier”

Efter publiceringen av intervjun i Daily Mail i höstas utfärdade Wilde och Sudeikis ett gemensamt uttalande:

“Som föräldrar är det otroligt upprörande att få reda på att en före detta nanny till våra två unga barn skulle välja att rikta så falska och oanständiga anklagelser mot oss offentligt”, sa de till Page Six.

“Hennes nu arton månader långa kampanj för att trakassera oss, såväl som våra nära och kära, nära vänner och kollegor, har nått sin olyckliga kulmen. Vi kommer att fortsätta att fokusera på att uppfostra och skydda våra barn med den uppriktiga förhoppningen att hon nu kommer välja att lämna vår familj ifred.”

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!