Nöje

Chipsälskare – se hit! Här öppnar OLW:s första egna snacksbutik

Är du, liksom vi, en person som ÄLSKAR chips? Skulle du jubla av tanken på en butik fylld med bara snacks? Då är det dags att göra just det – 23 januari öppnar OLW nämligen en egen butik. Här är allt vi vet!

Foto: OLW

Även om vi chipsälskare gärna skulle ha sett en Sverige-expansion, i stil med Hemmakvälls tidigare framfart genom landet, direkt så är det en bra start att OLW nu öppnar en butik fylld av bara snacks. Den 23:e januari slår de nämligen upp portarna till sin första, och hittills enda, snacksbutik i det gamla Leko-huset i Filipstad.

– Vi på OLW har alltid drömt om att få öppna en egen snacksbutik. Vi kommer från hjärtat av Värmland där vi producerat våra älskade snacks sedan 1967 så att vi valt att placera butiken i just Filipstad känns både självklart och kul, säger Frida Axelsson,​ som är affärsutvecklare på Orkla Confectionery & Snacks (som äger OLW) i ett pressmeddelande.

I pressmeddelandet uppger OLW att butiken är tänkt att locka såväl lokalbor som snackssugna personer som passerar. Besökare kommer bland annat att kunna lära sig mer om hur chips produceras i företagets fabrik (vem vill inte det?) och väggarna kommer bland annat att prydas av en cheez doodles-tapet  – samt mängder av snacks, får vi hoppas.

Och på tal om snacks så släpper OLW några nyheter över hela landet i nästa vecka; bland annat lanseras ostbågarna super cheez jalapeño och de veganska Linschips Ost & jalapeño, samt ännu en kryddig variant med namnet Big Cuts Havssalt & Svartpeppar.

Sorter som vi förutsätter kommer att finnas i den nya snacksbutiken, tillsammans med mängder av andra snacks. Med andra ord kan det vara läge att ta en sväng förbi Filipstad när du befinner dig i Värmland – det kommer i alla fall vi göra!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!